Öne Çıkanlar boks restore Yine Halkın İçinde getirildi mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinde İlaçlama Çalışması Devam Ediyor
Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, vatandaşların haşere ve sinekten doğacak rahatsızlığı yaşamasının önüne geçmek amacıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, mahalle mahalle, sokak sokak haşere ve sinekle mücadelenin en önemli safhası olan larva ile mücadele çalışmalarını yürütüyor. İlaçlama Birimi ekipleri, haşere ve sinek larvalarının yaşam alanı olan su birikintileri, rögarlar, çöp konteynerleri ve apartman bahçelerindeki çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor. 15 araç ve 30 personel ile yürütülen çalışmalarda, 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına gelen isteklerde anında gideriliyor.
Yeşildirek Mahallesindeki çalışmalara ilişkin açıklama yapan Mahalle Muhtarı Halil Küçük, “Haliliye Belediyesi, mahallemizin ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a ve ekiplerine mahallem adına teşekkür ederim” dedi.
Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Sağlık Bakanlığı tarafından haşerelere karşı kullanılmak üzere ruhsatlandırılmış, onaylanmış ve etkinliği ispat edilmiş ilaçlarla çalışmaların yapıldığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49