Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinde  Canpolat Devri Başladı

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde zaferle çıkan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Adliye Sarayı'na giderek burada Haliliye Seçim Kurulu Başkanı'ndan belediye başkanlığı mazbatasını alan Mehmet Canpolat, ardından Belediye Başkanlığına geçerek burada büyük bir kalabalıkla karşılaştı.

BEYAZGÜL: BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkanlık makamında gazetecilere açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Mehmet Canpolat’a başarılar dilerek, şunları söyledi:

“Belediyemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugüne kadar görev yapan bütün belediye çalışanlarına, belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bayrağı Mehmet Canpolat kardeşimiz devraldı. İnanıyorum ki, bayrağı aldığı yerden daha yukarlara çıkaracak. Kendisi dinamik, enerjik bir kardeşimiz. Kendisine başarılar diliyorum.”

CANPOLAT: HALİLİYE ŞAHLANACAK

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise yaptığı açıklamada kolları sıvayarak, Haliliye’ye hizmet edeceklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:

“Biz canla başla çıktık bu yola, inşallah canla başla mücadelemize, Haliliye’mize hizmetimize devam edeceğiz. Büyükşehir belediye başkanımız, ilçe başkanımız, il başkanımız burada. Teşkilatımızla, büyükşehir belediye başkanımızla ve diğer siyasi erkanla, seçilmişlerle birlikte uyum içerisinde hızlı, canlı, atik, tasarruflu, adetli ve şeffaf bir şekilde inşallah Şanlıurfa’ya, Haliliye’ye hep birlikte hizmet edeceğiz. Hizmet işi ekip işi dedik, proje işi ekip işi dedik. Ekip burada, ekip hazır. Kaldığı yerden hız kesmeden, inşallah hızlı bir şekilde kollarımızı sıvayıp işe koyulacağız. Durmak yok yola devam diyoruz. Şanlıurfa, Haliliye şahlanacak diyoruz.”

Başkan Canpolat’ın eşi Fethiye Canpolat da, “Bütün Haliliye, bütün Şanlıurfa halkına hayırlı olsun. İnşallah daha güzel projelere imza atacak eşim ve hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

AKSU: YÜK MEHMET BAŞKANIMIZIN OMUZLARINDA

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu da yaptığı açıklamada, “Teşekkürler Haliliye, teşekkür Şanlıurfa diyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül abimiz, İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat, İl Başkanımız Bahattin Yıldız ile mazbatamızı alarak buraya geldik. Haliliye için hayırlısı bu diyoruz ve bu saatten sonra yük Mehmet başkanımızın omuzunda. 31 Mart gecesine kadar teşkilat olarak görevimizi yaptık ve tamamladık. Görevi omuzlarına yükledik. Zaten Haliliye güzel ve inşallah daha güzel yapar. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YILDIZ: VAAT ETTİĞİMİZ TÜM PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, yaptığı konuşmasında “vaat ettiğimiz tüm projeleri hayata geçireceğiz” diyerek, şunları söyledi:

“Öncellikle hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mehmet Canpolat başkanımızın başkanlığında seçilen meclis üyelerimize de hayırlı olsun diyorum. 31 Mart’ta Haliliyeli seçmenler, Mehmet Canpolat başkanımızdan yana oyunu kullanmıştır. Ak belediyeler olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri daha bir fazlasını bu süreçte, 2019- 2024 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Canla başla çıktığımız bu yolda durmak yok, yola devam, durmak yok, hizmete devam. Bize güvenenleri mahcup etmemek adına gece, gündüz, sıcak, soğuk demeden çalışacağız. Mehmet Canpolat başkanımızın başkanlığında bütün Haliliye İlçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Açıklamaların ardından Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Haci Kanduza, Başkan Mehmet Canpolat’a çiçek taktim ederek, görevi devretti. Başkan Canpolat, devir teslim sırasında ise şunları söyledi:

“Bizde, belediye personelimize Başkan Yardımcımız Haci Kanduza nezaretinde çok çok teşekkür ediyoruz. Haliliye Belediyemiz, geçmişten devam eden projelere hız kesmeden devam edecek. Sosyal projeler, misliyle artarak devam edecek. Bizlerde, çıkmış olduğumuz projelerimizi, büyükşehir belediye başkanımızla birlikte inşallah Şanlıurfa’mıza, Haliliye’mize personellerimizle birlikte çok güzel hizmetler yapacağız. Hizmete geldik, gönüllere geldik. Belediye işi gönül işi dedik. Biz gönüllere talibimiz inşallah rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere muzaffer eylesin. aliliHJa

Öte yandan devir teslim törenine Haliliye Belediye Meclis üyeleri, teşkilat üyeleri, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49