Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi Ramazanda Yine Fark Attı
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keskin ve Abdulkadir Altundağ ile birlikte iftarını bir aile ile birlikte yaptı.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Ramazan Ayı’nda yaptığı sosyal belediyecilik faaliyetleri ile ilkelere imza atıyor. Her gün üç noktada iftar, bir noktada sahur çadırı kuran evlere iftar servisi yapan ve hastanelerde iftar yemeği dağıtan Başkan Fevzi Demirkol vatandaşların evlerine de konuk oluyor.
Başkan Demirkol Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keskin ve Abdulkadir Altundağ ile birlikte karaciğer kanseri olan Mustafa Algıç’ın evinde iftarını açtı. İftar öncesinde aile ile uzun süre sohbet eden Başkan Demirkol, Algıç ailesinin çocuklarıyla da yakından ilgilendi. Başkan Demirkol, okullarında başarılı olan çocukların başarılarını sürdürmeleri için yanlarında olacaklarını ifade etti. Başkan Demirkol ayrıca Algıç ailesinin sıkıntılarını tespit ederek gerekenlerin yapılacağını belirtti.
İftar yemeğine misafir olan Başkan Demirkol, “Bu akşam iftarımızı Mustafa Algıç kardeşimizin evinde açtık. Bizi misafir ettiler misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Çocukları Zeynep, Hüseyin, Hasan okula gidiyorlar. Okula gidenlerin başarılarını konuştuk. Ayrıca okula gitmeyen çocukları İsa’nın geleceğini konuştuk. Bu hususta kendilerinin yanında olacağımızı ifade ettik. Bana refakat eden Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Mehmet Keskin, Sayın Abdulkadir Altundağ beyefendiye ve bizi misafir ettikleri için Algıç ailesine teşekkür ediyoruz. Maşallah çocuklarımız takdir almışlar. Bu takdirleri ileride daha büyük başarılara dönüşecek. Gençler bizim geleceğimiz. Gençler bizim istikbalimiz. İstikbalimizi en iyi şekilde hazırlayacaklar” dedi.
Mustafa Algıç ise Başkan Fevzi Demirkol’un kendilerini ziyaret ederek iftarını beraber yaptıkları için iftihar duyduklarını belirtirken Başkan Demrikol’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49