Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi Mescid-İ Aksa’nın Avlusunda İftar Sofrası Kurdu

Haliliye Belediyesi, iftar ve sahur sofraları, evlere ve hastanelerdeki hasta yakınlarına iftar ikramlarının yanında, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla ülke dışındaki Müslümanların da yanında oldu. Kardeşlik duygularını pekiştirmek ve Ramazan Ayı’nın anlamını yansıtmak amacıyla her gün binlerce kişiyi sofrasını açan Haliliye Belediyesi, Filistin’in Kudüs kentindeki, Müslümanların ilk kıblesi olarak bilinen Mescid-i Aksa’da da iftar sofrası kurdu. Mescid-i Aksa’nın avlusunda binlerce kişiye ev sahipliği yapan Haliliye Belediyesinin sofrasına misafir olan Kudüslüler, okunan ezanla birlikte hep birlikte orucunu açtı.

Kudüslüler, kurduğu iftar sofrasıyla yanlarında oldukları mesajını verdiği Haliliye Belediyesine de teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48