Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi meclisinin ilk  oturumu
Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni kurulan Haliliye İlçe Belediyesi, 30 Mart yerel seçimler sonrası Belediye Başkanını ve meclis üyelerini seçerek meclisteki ilk oturumunu gerçekleştirdi.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis salonunda gerçekleşen Haliliye Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısı ilk oturumu tam kadroyla gerçekleşti. 34 meclis üyesinin katıldığı ve Meclis Başkanlığını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un yaptığı ilk meclis toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verildi.
 
Gerçekleşen ilk toplantı, alınan yoklama ile başlayıp, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından Meclis Başkanı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un açılış konuşmasıyla devam etti.
 
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol açılış konuşmasında, ‘Bu meclis malum olduğu üzere, Haliliye Belediyesi ilk kurulduğu için bizlerde ilk belediye meclis üyesi olduğumuz için tarihe geçeceğiz. Bir yerel seçimi geride bıraktık. 30 Mart geride kaldı, bizde bugün parti rozetimizi çıkartarak Haliliye’nin hizmetinde olacağız. Tüm belediye meclisimizle, çalışanlarımızla örnek bir belediyecilik, örnek bir kardeşlik, örnek bir dayanışma sergileyeceğimize kanaatim tamdır. Bu hususta meclis üyelerimizin tamamının görüşünün de ayrı doğrultuda olduğunu ve çalışmalarımıza her zaman olumlu katkı sunacaklarını şimdiden umut ediyorum ve çalışmalarını şimdiden takdir ediyorum. Bizim niyetimizi hakka hizmet etmek, niyetimiz Haliliye’ye hizmet etmek. Hepimizin niyeti de bu olduğunu göre inşallah; faydalı, iyi insanlarımızın kardeşlik içinde, barış içerisinde huzur içerisinde, güvenli bir Haliliye’de herkesin birbirini sevdiği, herkesin birbirine saygı gösterdiği belediyemiz ve belediye meclisi olacaktır.’ İfadelerini kullandı.
 
Başkan Demirkol’un yaptığı konuşmanın ardından, bir diğer gündem maddesine geçildi.
 
Bu gündem maddesinde ise, gerekli komisyonlar oluşturularak, meclis üyeleri görevlendirildi.
 
İlk olarak, Haliliye Belediyesi Meclis Başkan Vekilleri seçildi. Gizli oylama ile yapılan başkan vekili seçiminde, Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz ve Ali Doğan Başkan vekilleri seçildi.
 
Gizli oylama ile devam eden komisyon seçimlerinde Meclis katipleri seçildi. Meclis üyeleri Müslüm Yüksel, Erdal Deniz (Asil), Hasan Kaya ve İhsan Akyüz Gücüyetmez (yedek) olarak meclis katipleri olarak belirlendi.
 
Feyat Akbaş, Emin Coşkun ve Abdulkadir Bağış’ta encümen üyeleri olarak seçildi.
 
Gizli oylamanın ardından açık oylamaya geçildi.
 
Plan bütçe komisyonuna; Emir Elden, İbrahim Felhan, Ali Veziroğlu, Mehmet Felhan Karaçizmeli ve İsmail Güneş seçildi.
 
Kadın ve Aile Komisyonu; Hande Çankaya, İhsan Akyüz Gücüyetmez, Hasan Kaya ve Sema Aişeoğlu seçildi.
 
Sosyal Hizmetler ve Engelliler komisyonu: İmam Fidanoğlu, Halil Ataş ve Mehmet Toprak seçildi.
 
Eğitim Kültür Gençlik ve Spor komisyonu; Mehmet Keskin, Mahmut Saatçi, Abdulkadir Altundağ seçildi. Açık oylama ve oy çoğunluğu ile isimleri belirlenen meclis üyeleri gerekli komisyonlarda görev yapacak.
 
Alınan bu kararlar ile birlikte her ay düzenlenmesi gereken toplantının günü ve saati, belirlendi. Haliliye Belediye Meclisi artık bundan böyle, her ayın ilk Pazartesi günü saat 14:00’da toplantılarını düzenleyecek.
 
Haliliye Belediyesi Meclisinin tatil ayı ise Ağustos olarak belirlendi. 


Haliliye Belediyesi ilk meclis oturumunu...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49