Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

 Haliliye Belediyesi kaçak yapıya izin vermiyor.
Her geçen gün düzenlerini ve birimlerini oluşturup şeffaf ve acil görev bilinciyle hareket etmeye başlayan Şanlıurfa merkez Haliliye ilçe Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor.
 
Duyarlı vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz
Kendi görev ve sorumluluklarını bildiklerini ancak vatandaşlarımızın Büyükşehir olmamız nedeniyle hangi görevlerin hangi Belediyeler tarafından yapıldığını bilemediğini belirten Haliliye Belediye Başkan Vekili Ferhan Karaçizmeli, “Özellikle imar ve kaçak yapı konusunda duyarlı vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz. Hangi mahallede kaç kat imar verildiği bilinciyle Başkanımız Fevzi Demirkol, birim amirlerimizi de yanına alarak sokak sokak, mahalle mahalle dolaşıyorlar. Vatandaşlarımızın talep ve varsa şikayetlerini dinliyorlar. Dikkat çeken durumlar incelenip varsa aykırılığı hemen müdahale edilerek gereği yapılıyor. Ancak duyarlı vatandaşlarımızın bazı konularda ve özellikle kaçak yapılarda bizlere yardımcı olmaları hepimizin faydasına olacaktır. Zira hem yanlışa dur demiş olacağız, hemde ileriki zamanlarda sanki görmezlikten gelinmiş yada göz yumulmuş gibi dedikoduların önüne geçmiş olacağız” dedi.
Şikayet değil, Belediyemize destektir
Başkan Vekili Karaçizmeli, “Haliliye Belediye İmar Müdürlüğü, geçtiğimiz gün duyarlı bir vatandaşın şikayeti üzerine Şehitlik mahallesinde bir binanın üst katının kaçak yapıldığını belirlemiş ve hemen inşaatı durdurarak malzemeleri kaldırtmış, yıkımı çalışmalarını başlatmıştır. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Böyle durumlar şikayet değil, Belediyemize destek olarak algılanmalıdır” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49