Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi İle Parklar Yaza Hazır
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların parklarda daha rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri amacıyla yaz ayları öncesinde çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. İlçe genelindeki parkların güzel görümlerini devam ettirmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte ağaçlarda oluşan yaprak biti ile mücadele çalışmaları kapsamında da, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mücadele çalışmalarını yürütüyor. Ağaçların korunması ve vatandaşlara yönelik oluşabilecek rahatsızlığın önlenmesi amacıyla sürdürülen yaprak biti ile mücadele çalışması, mahalle mahalle hummalı şekilde devam ediyor.
Öte yandan ekipler, çim biçme çalışmaları ile parklardaki güzel görünümü sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49