Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi Gençleri Geleceğe Hazırlıyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Çocuklarımızı Geleceğe Hazırlıyoruz” sloganıyla start verdiği kültür, eğitim ve spor kursları hız kesmeden devam ediyor. Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan resim kursuna katılan öğrenciler hem yeni çizim teknikleri öğreniyor, hem de resim yeteneklerini geliştirerek sanatla iç içe oluyor. Kurslara katılan öğrenciler aynı zamanda güzel sanatlar kursları başta olmak üzere farklı kategorilerdeki kurslarımızla geleceğe hazırlanıyor. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde açılan resim kursuna katılan Mustafa Bakırcı, “Sayın Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyorum. Bizler de kurslarda elimizden geleni yapacağız. Burada başarılı olmaya çalışıyoruz. Hocamız da bizlere destek oluyor ona da teşekkür ediyoruz” dedi.
Kendilerine böyle imkanlar sunduğundan dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür eden Leyla Babacan ise “Burada hem kaliteli zaman geçiyor hem de geleceğe kendimizi hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen kurslar ile ilgili her türlü bilgi 444 22 63 Beyaz Masadan edinilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48