Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı 3-0 sokarla ayrıldı
GAP Arena Spor Salonu’ndaki Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi 5’nci Grup 2. Hafta müsabakalarında Haliliye Belediye Spor, Dicle 21 Gençlik ile karşılaştı. Haliliye ekibi, rahat bir şekilde başladığı karşılaşmasının ilk setini 25- 7’lik üstünlükle kapattı. İkinci setle birlikte rakibi üzerine iyice baskı kuran Haliliye ekibi, 25- 9’lük set galibiyetiyle durumu 2- 0’a taşıdı. Karşılaşmanın son setinde rakibini iyice baskı altına alan Haliliye Belediye Spor, 25- 3’lük farklı bir setle galibiyetiyle sahadan 3- 0 galip ayrıldı.
Bu galibiyetle ligde 2’de 2 yapan Haliliye ekibi, 6 puanla da ligde liderlik koltuğuna oturdu. Grubun favorisi olarak görülen Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, 30 Ekim 2016 Pazar günü saat 13.00’de Mardin ekibi Nusaybin Gençlik ile deplasmanda karşılaşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48