Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediye Başkanı, Koronavirüse yakalandı

Şanlıurfa üzerinde gün geçtikçe koronavirüs salgını etkisini artırmaya devam ederken, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ta tedbir amaçlı yaptığı koronavirüs test sonucu pozitif çıktığını duyurdu.

Türkiye üzerinde koronavirüs salgını nedeni ile ölü ve vaka sayılarında artışların yaşanması yeni tedbirleride beraberinde getirdi. Şanlıurfa'da da salgından dolayı pozitif vaka sayılarında artış yaşanmaya başladı. Son olarak Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın da koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Canpolat sosyal medyada yaptığı açıklamada,"Değerli hemşehrilerim; tedbir amaçlı yaptırdığım Kovid-19 testim pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumum iyi olup, bu süreçte karantinada olacağım. Dualarınızı bekler, saygılar sunarım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49