Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Haliliye, Bayram Öncesi Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, ilçede ihtiyaçlarını görmekte zorlanan vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ekipler, koronavirüs salgınından korunma tedbirlerini de dikkate alarak günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, yaşlı veya engelli vatandaşların Kurban Bayramı öncesi ev temizliklerini ve saç-sakal tıraşlarını gerçekleştiriyor.

Öte yandan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde belediyede kayıtları bulunan yetim çocukların yüzlerini de güldürmeye devam ediyor. Bayram öncesi ekipler yetim çocukların evlerine giderek bayram tıraşlarını yapıyor. Sevinçleri yüzlerinden okunan çocuklar ise dualarını eksik etmiyor.

Evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar, sunulan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekiplerine teşekkür ederken, dualarını da eksik etmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49