Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Haliliye Aday Adayı Urmak, En Büyük Engel Sevgisizliktir

Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel müdürlüğü döneminde de Engellilerle sürekli diyalog halinde olan AK Parti Haliliye ilçe Belediye Başkan Aday Adayı Nusret Urmak "Engellilik, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimiz için insanlık görevidir. Onları sadece 3 Aralık tarihinde değil, yılın her günü hatırlamalıyız" dedi.

Engellilerin topluma kazandırılmasında başta aileler olmak üzere tüm topluma büyük görevler düştüğünü kaydeden Urmak, "Onlara karşı göstereceğimiz şefkat, ilgi ve destek engelli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta hak ettikleri yeri almalarını sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yürekleri sevgi dolu, tüm engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49