Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Halfeti'ye hayran kaldılar
 İstanbul'dan Şanlıurfa gelen Şanlıurfalı İş Adamları Halfeti'de tekne turu yaptı.
Müslüm Abacı'nın İstanbul'dan gelen misafirleri Halfeti'de tekne turu yaptı.  Gazeteci Yazar Müslüm Abacı'nın misafiri olarak Şanlıurfa'ya gelen Yaşar Sade, Ali Altay, Mehmet Cevdet Abacıoğlu, Haluk Özsoy, Salih Yıldırım, Mehmet Mancı ve Ahmet Döngör saklı cenneti gezerek tekne turu yaptılar.
İş adamı grubu günü birlik düzenlenen gezi ile Şanlıurfa’nın sağlı cenneti Halfeti’yi gezme fırsatı buldu. Halfeti ilçesinin tarihi ve kültürel zenginlikleri görme fırsatı bulan İş adamaları, gezinin çok güzel geçtiğini, bu gezi sayesinde daha önce çok merak edip görmek istedikleri çoğu yeri görme fırsatı bulduklarını ve bu tür gezilerin başka zamanlarda da aynı şekilde tekrarlayacaklarını söylediler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49