Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Halfeti’nin Beklediği İsim Aday Oldu
AK Parti Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi için siyasi kulislerde adından sıkça söz edilen kendini Halfeti İlçesine adamış yılların Bürokratı Abdullah Dilek’in adaylığının kesin olduğu konuşuluyor.
20 yıldır Halfeti’de bürokrat olarak görevini yürüten Abdullah Dilek’e en kısa sürede AK Parti Genel Merkez tarafından görevinin tevdi edileceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Yıllardır Halfeti’nin sorunlarına çözüm üreten bürokrat olarak öne çıkan Abdullah Dilek son 4 yıldır ise Büyükşehir Belediyesinin Halfeti İlçesinden sorumlu Şube Müdürü olarak Büyükşehir Belediyesi adına Halfeti’nin alt yapı, üst yapı, kırsal yol, su, kanalizasyon ve turizm bölgesi olan eski Halfeti’ye yatırımların kazandırılmasında doğru yaklaşımı ve üstlendiği misyon ile bölgenin takdirini kazanmıştır.
Halfeti İlçesinin yıllardır aradığı ve özlemini duyduğu hizmetlerin sunulmasında büyük katkı sağlayan Abdullah Dilek’e bölge halkıda büyük teveccüh gösteriyor. Halfeti yıllarca aradığı adaya kavuşmasıyla ilçeyi siyasi kulvarda da çok önemli noktalara taşıyacağına inanılan Abdullah Dilek’in ikna çalışmalarının olumlu yönde neticelendirildiği siyasi mecralarda konuşuluyor.
ÖZGEÇMİŞ
10 Ağustos 1973 yılında Almanya’nın Duisburg kentinde dünyaya gelen Abdullah DİLEK ilkokulu burada okuduktan sonra Ortaokulu ve Liseyi ise Urfa’da tamamladı. Babası Milli Görüşün Avrupa teşkilatında olması münasebetiyle çocukluğundan bu yana Milli Görüş teşkilatının içerisinde yetişerek dünya görüşünü Milli Görüş çatısı altında tamamlamıştır.
Yüksek öğrenimini Harran Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladıktan sonra, 1998 yılında Maliye Bakanlığı bünyesinde Halfeti Mal Müdürlüğünde göreve başlamıştır. 20 yıldan bu yana Halfeti ilçesinde Mal Müdürlüğünde çeşitli kademelerinde ve Halfeti Kaymakamlığında sayman olarak ve en son olarak 4 yıldan bu yana da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığının Halfeti Şube Müdürlüğü ve Halfeti İlçe Koordinatörlüğü görevinde bulunarak, bürokrat olarak kendini Güneydoğu’nun saklı cenneti Halfeti’ye adamıştır.
İyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Abdullah DİLEK evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salim 5 yıl önce

Sayın A. dilek Halfeti ye geldiğinde neydi neoldu potansiyeli şimdi nerelerde yazık Halfeti ye sahipsiz Halfeti.

banner24

banner49

banner48