Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Halfetili sanatçıya destek zamanı

Sala Müzik tarafından online olarak düzenlenen Sala Müzik Online Enstrüman Festivaline katılan Şanlıurfalı Santur sanatçısı Sedat Anar festivale “ Halfeti” adlı bestesiyle katılarak 4 bin müzisyen arasından ilk 3'e girmeyi başardı.

Santur Sanatçısı Anar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Sanatçı Anar "Arkadaşlar 'Halfeti' adlı bestemle uluslarası bir festivalde(salafest) 4000 müzisyen arasında ilk üçteyiz. En çok beğeni (like) alan video kazanıyor. Desteğiniz, muhabbetiniz ve dostluğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel insanlar. Çok çok mutlu oldum. Müzik, muhabbet ve sevgi her daim bizlerle olsun. Güzel yüreklerinizden, ellerinizden öperim. İyi ki varsınız. Hep varolun.’’dedi.

Anar bu müjdeli paylaşımına Şanlıurfa Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve Ahmet Akay sosyal medya hesabından Şanlıurfalı müzisyen Sedat Anar tebrik ederek başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48