Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Halfeti’de piknik yapayım derken boğuldu
 Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde günü birlik ailesiyle pikniğe gelen genç kız dengesini kaybetmesi sonucu düştüğü Fırat suyunda hayatını kaybetti.
Olay ikindi saatlerinde Halfeti ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre  ailesiyle Gaziantep'ten piknik için Halfeti'ye gelen 22 yaşındaki Melek Çetin Rum Kale tarafında bulunan piknik alanında çıktığı kayalıklarda gezdiği sırada dengesini kaybetmesi sonucu Fırat’ın soğuk suyuna düştü. Ailesinin durumu haber vermesi ile Olay yerine sağlık ekibi ve Su altı polis geldi. Su altı polisi kızın düştüğü yerde yaptığı aramada genç kızın cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Melek Çetin’in Ceset otopsi için Halfeti Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49