Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın Başkan Çiftçi

Bu haber kez okundu.

Halfeti’de Kaymakamlık Kupası
ABDULLAH YİĞİT
Şanlıurfa’nın  Halfeti ilçesinde  SODES “Argıl Arena” projesi kapsamında Halfeti Kaymakamlığı tarafından Kaymakamlık turnuvası düzenleniyor. İlçede 10 yıl aradan sonra yapılan ilk futbol turnuvasına köylerin yoğun ilgisi ve katılımı var. 18 takımın mücadele edeceği turnuva kapsamında sosyal içerikli mesajlar dikkat çekiyor. Fıstıközü köyü ilk maçına “Dualarımız seninle Müslüm Baba” pankartı ile çıkarak hemşerilerine selam gönderdi.
Halfeti  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nihat Özdal  muhabirimiz Abdullah Yiğit yaptığı açıklamada şunları söyledi :Argıl Beldesi’nin SODES desteği ile önemli bir sahaya kavuştuğunu belde ve çevre köylerdeki gençler için önemli bir hizmet olduğunu belirterek, ilçede 10 yıl aradan sonra gerçekleşen turnuvaya katkılarından ötürü İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik’e teşekkürlerini dile getirdi.biz Halfeti ilçesinde oturan Halfetililer olarak bugün sporcularla beraber   dualarımız seninle  Müslüm baba pankartını açtık ve tüm dualarımız  seninle Müslüm baba diyoruz .dedi . 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49