Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Halfeti fuarda kapsamlı tanıtıldı

Halfeti ilçemiz, ilk kez EMİTT fuarında kapsamlı olarak tanıtıldı. Halfeti Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Şeref Albayrak’ın girişimleriyle Halfeti Belediyemiz dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan EMİTT 2018’de stand açtı.

46 bin 670 ziyaretçiyi ağırlayan EMİTT 2018’de ilçemizin standına yoğun ilgi gösterildi. Fuarda Halfeti Belediyemizin bünyesinde hizmet veren Aile Destek Merkezimizdeki kadın kursiyerlerimiz el emeği, göz nuru ürünlerini sergiledi. Sedef Kakma, Mozaik, Rölyef, Gümüş Telkari, Filografi, Kabak, Abajur, Yöresel gıda gibi ürünlerimizin yer aldığı standımız, fuarın en dikkat çeken standları arasında yer aldı.

Standımız da ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kadınlarımızın el işleme sanatıyla yaptığı makam odası takımımız da sergilendi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, standımızı ziyaret ederek kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerine tam not verdi. Cumhurbaşkanımıza üretilen makam masasının da çok beğendi.

Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan ve Ak Parti İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar Bakan yardımcısı Yayman’a kursiyer kadınların ürettiği el işi ürün hediye etti.

Fuardaki standımıza ilçemizdeki turizm işletmecileri de katılarak önemli bağlantılar yapma fırsatları oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49