Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Halfeti'de sıcak asfalt serimi başladı

Tarihi ve turistik öneme sahip Yeni Halfeti İlçesi’nde özellikle Hükümet Konağı, Belediye ve İlçe Devlet Hastanesinin yer aldığı Siyah Gül Mahallesinde yer alan Aydın Gürkan Güven Caddesi ve diğer prestij caddelerini sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

YEŞİLTAŞ: TÜM İLÇELERDE PRESTİJ CADDELERİMİZİ TAMAMLADIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin hedefleri doğrultusunda 2017 yılında yapımına başlanan ‘Prestij Cadde Uygulaması’ kapsamında tüm ilçelerde caddelerin tamamlandığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş, son olarak alt ve üstyapısı tamamlanan Halfeti’nin prestij caddelerinde sıcak asfalt serimine başlandığını söyledi.

Yeşiltaş, “Daha önceden kaldırım çalışmalarını bitirdiğimiz, elektrik hatlarını yer altına aldığımız ve aydınlatma direklerinin montajını tamamladığımız Halfeti ilçemizin prestij caddelerinde an itibariyle sıcak asfalt serimini yapıyoruz. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz. Bunun yanı sıra Halfeti İlçemizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’nin hedefleri doğrultusunda kapalı modern semt pazarı, semt sahası, kent parkı, ilçe mezarlık bakım ve onarım çalışmasını tamamlamış durumdayız. 2018 yılında ise ilçemizde bir kültür merkezi yapmayı planlamaktayız. İlçeye kazandırdığımız hizmetler ve tesislerin Halfetimize, Halfetililere hayırlı olmasını diliyor emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş, Hükümet Konağı, Belediye ve İlçe Devlet Hastanesinin yer aldığı Siyah Gül Mahallesinde asfaltı yapılan Aydın Gürkan Güven Caddesinde esnaf ziyareti yaparak çalışmaları inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49