Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Halfeti'de saldırı sonrası vatandaşlar Karakol önünde toplandı

Halfeti ilçesi Yukarı Göklü Jandarma Karakoluna terörist tarafından roketli saldırısı düzenlendi. saldırıda 2 asker yaralandı. Roketatarlı saldırıya karşılık veren askerler ile teröristler arasında çatışma çıktı, Olayın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 2 Asker Ambulanslarla Halfeti Devlet Hastanesine kaldırılan askerler, ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Askerlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştirenin yakalanması için operasyon başlattığını açıkladı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’inde geldiği bölgede yapılan incelemeler sonrası açıklama yapan Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak, alana bulunan vatandaşlara, bir iki çabulcuya boyun eğmeyeceklerini söyledi.

Öte yandan, olayın yaşandığı Yukarı Göklü Karakolu önünde toplanan aralarında kadınların da bulunduğu çok sayıda vatandaş, Türk bayrakları açarak tekbir getirdi ve "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49