Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Halfeti'de CHP'den Ak Parti'ye Geçiş
ABDULLAH YİĞİT
AK parti `ye geçen CHP` lilere Ak Parti Rozetlerini Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Canan Onur Seyyar taktı.
Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Canan Onur Seyyar ise," Biz geldiğimiz günden itibaren Ak parti mizinn bayrağını en yükseklere taşımak için ben ve yönetim kurulu üyelerimiz çalışmalarımız davam ediyor gerek ilçe merkezinde gerek kırsal mahallerinde halkımıza hizmet etmek için çalışmalarımız devam etmekte olduğunu bugün ise sevinçliyiz çünkü yıllardır Gözeli Mahallemizde Chp `ye oy veren yaklaşık 100 kişi partimize katıldılar hoş geldiler diyoruz. Ak parti Türkiye `ninteminatıdır .mağdur ve mazlumun sesi olmaya her zaman olacağız sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan `ın izinde giden ilçe başkanları olarak yılın 365 günü 24 saati partimize hizmet etmek için çalışmalarımız devam edecektir .
Gözeli Mahallesi Eski Muhtarı Ahmet Işık ise öncelikle Ak parti ilçe Başkanımız Avukat Canan Onur Seyyar Başkanımı teşekkür ediyorum .doğru yolu bize gösterdiği için ülkemizin geleceği için 200 Kişilik ekibim ve ailem ile beraber Ak partiye geçtik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48