Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Halfeti bu cinayet ile sarsıldı
İstanbul'dan motosikletleriyle Güneydoğu turuna çıkan 2 arkadaş Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı baraj suyu nedeniyle terk edilen Çekem mahallesinde terk edilmiş bir evde Önceki gün önce silahla daha sonra kafaları taşla ezilmiş halde ölü bulunmuştu Öldürülen 2 arkadaş İstanbul’dan 51 yaşındaki Abdullah Türk ve 33 yaşındaki Engin Öksüz ve Türk'e ait olan her iki motosikleti de farklı yerlerde bulundu. 2 arkadaşın bir süre önce İstanbul'dan Güneydoğu'nun tarihi mekânlarını görmek için yola çıktıkları öğrenildi. iki arkadaş iddiaya göre önce Şanlıurfa’nın Birecik İlcesin, de iki kişi ile tanımışlar daha sonra 3 motosiklet ile Halfeti, ye gelen Abdullah Türk. ile Engin Öksüz burada Fırat kenarında bulunan duba, da oturan 2 arkadaş burada hatıra fotoğrafı bile çekmişler daha sonra kamp yapmak üzere Halfeti’nın çekem mahallesine giden iki arkadaş önce silahla daha sonra kafaları taşla ezilerek öldürülen iki arkadaşın paraları alındığı bildirildi eşyalarına ve motosikletlerine dokunmayan katil yada katiler her yerde aranıyor polis iki arkadaşın Birecik ilçesinde tanıştıkları iki kişiyi arıyor cüzdanlarında para bulunmayan iki arkadaşın buradaki tarihi mekanların arasında kamp kurmak isterken, gasp nedeniyle öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Polis tüm bölgede bulunan MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan ilk incelemelerde, olay tarihinde Halfeti, den ayrılan motosikletli iki şahsın eşkâlleri tespit etti polis 2 kişiyi her yerde arıyor
 
Halfetililer tepkili
 
İstanbul'dan motosikletleriyle Güneydoğu turuna çıkan 2 arkadaşın Halfeti’de öldürülmesi büyük tepki topladı Halfetililer bizim ilçede bu güne kadar böyle bir şey olmadı. Halfeti güvenli bir ilçedir ilçemizi görmeye gelen 2 arkadaşın öldürülmesi bizleri çok üzdü İlçemiz adına kara bir lekedir bir an önce bu olayı gerçekleştiren katil yada katilerin yakalanmasını istiyoruz diye konuştular.
 
Halfeti Belediye başkanı bu vahşi cinayet karanlıkta kalmasın
 
Halfeti Belediye başkanı Mustafa Bayram, “Mübarek Kadir gecesinde işlenen bu vahşi cinayet bizleri derinden üzdü ilçemiz adına kara bir lekedir. Bu vahşi cinayetin bir an önce aydınlatılması gerek karanlıkta kalmasın bir an önce bu vahşi cinayeti işleyenlerin yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz özelikle bu dönemde işlenen bu vahşi cinayet tüm Halfetilileri derinden üzdü bizde kendi çapımızla cinayetin aydınlatılması için çalışma yapıyoruz olay yerine bende gittim ve öldürülen 2 vatandaşımızın vahşice öldürüldüklerin gördüm yüzleri tanınmayacak şekilde öldürülmüşler bunu yapan insan olamaz ilçemiz adına üzücü bir olaydır bu olayın aydınlatılmasını istiyoruz ben hayatını kayıp eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49