Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

“Halfeti Anneleri Geziyor“
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, "Halfeti Anneleri Geziyor" projesi kapsamında Halfeti merkez ve köylerinden Şanlıurfa’yı gezmeye gelen kadınlarla öğretmenevinde bir araya geldi.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in geçtiğimiz günlerde; kadın kültür merkezleri ve kaymakamlarla yaptığı toplantıda bayanlar için gezi ve sosyal aktiviteler düzenlemeleri talimatının ardından Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik ilçede yaşayan bayanlar için Şanlıurfa ve Gaziantep’e gezi organize etti.
Bugün Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezen 200 kadın yemekte Vali Celalettin Güvenç ile bir araya geldi. Vali Güvenç’e, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da eşlik etti.
Halfeti’den gelen Annelerle birlikte aynı masada oturup sohbet eden Vali Güvenç, daha sonra yaşlı bir kadın ile Kürtçe sohbet edip çiçek verdi. Masaları gezerek Halfeti’nin farklı bölgelirnde gelen anneleri dinleyen Vali Güvenç, bayanların istihdamı konusunda annelere bilgi verdi. Kötü günlerin geride kaldığını ifade eden Vali Güvenç, daha güzel ve iyi günlerin Türkiye’yi beklediğini söyledi.
Öte yandan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinden gelen yaklaşık 200 kadın, "Halfeti Anneleri Geziyor" projesi kapsamında ilk kez kente gelerek, tarihi ve turistik yerleri gezdi. Ayrıca anneler için daha önce de Halfeti Kaymakamlığının organizesinde Gaziantep’e gezi düzenlediği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49