Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Hafriyat görüntü kirliliği yapıyor
Şanlıurfa yeni hal pazarının yanında bulunan boş araziye rastgele çöp ve hafriyatların dökülmesi, çevre kirliliği oluşturuyor.
Sebze ve meyve pazarının hemen yanı başında bulunan ve GAP Arena Stadyumundan da rahatlıkla görülebilen alanın bu şekilde düzensiz kullanılmasına tepki gösteren vatandaşlar, belediyelerin gerekli çalışmaları yapmasını istedi.
Şanlıurfa sebze ve meyve hali ile GAP Arena Stadı arasında bulunan boş arazinin çöplük olarak kullanılmasının çevre kirliliği oluşturduğunu ve bu manzaranın Şanlıurfa’ya yakışmadığını belirten vatandaşlar, bir an önce çalışmaların yapılmasını istedi. Çöp ve hafriyatların döküldüğü yerin hemen yanı başında yolun geçmesi dolayısıyla kötü görünümün çok kolayca görülebileceğini belirten vatandaşlar, “Sözde temiz bir şehir olma yolunda ilerleyecektik. Bu şekilde mi temiz kent olacağız? Sebze halinin hemen yanı başında bulunan arazi çöplük olarak kullanılıyor. Çöplerin, hafriyatların döküleceği başka alan mı yok? Götürüp, şehir dışındaki bir yerlere döksünler” dedi.
Öte yandan metruk halde olan yerin stadın yanı başında olmasının da sorun oluşturduğunu belirten vatandaşlar, maçı izlemek için şehir dışından gelen taraftarların bu kötü görünümü gördüklerini söyleyerek, bu tür durumların kentin imajını bozduğunu kaydetti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49