Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Haberimiz ses getirdi
Önceki gün “Tarla yolu değil Okul yolu” başlığıyla siz değerli okuyucularımıza duyurmuş olduğumuz haberimiz ses getirdi.
Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesine bağlı Karşıyaka Mahallesinde bulunan İsmail Nazif Bayraktar Kız Meslek Lisesi yolu üzerinde bulunan hafriyat ve çöpler temizlendi.
Karaköprü Belediyesi tarafından çalışma başlatılan alanda yer alan hafriyatlar ve çöpler tamamen temizlendi. Haberimizden yola çıkarak kısa zaman içerisinde çalışma başlatan Karaköprü Belediyesine mahalle sakinleri de teşekkür etti.
Karşıyaka Mahallesi sakinleri, “Karaköprü Belediyesinin burada çalışma yapmasından memnun kaldık, burada bulunan çirkin görüntüyü kaldırdılar. O görüntüler Şanlıurfa’nın incisi olan Karaköprü’ye yakışmıyordu. Çalışma başlattığı için tekrardan Belediye yetkililerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Burada sadece tek eksiğimiz kaldı, Karaköprü Belediyesi burada ki yolu da yaparsa daha mutlu olacağız. Buraya yol yapılmasını istiyoruz.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49