Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Haber Alınmayan Yaşlı Adam Ölü Bulundu

Olay, Haliliye ilçesine bağlı Devtesti Mahallesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, İbrahim K. en son 4 gün önce komşuları tarafından görülmüş. 3 Katlı binanın 2. Katında yaşayan İbrahim Kılıç göremeyen komşuları kapısını çaldı kapıyı açmayınca komşuları durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ve kapıyı açarak içeri giren polis ekipleri yaşlı adamın kanepesinde uzanmış bir şekilde cansız bedeni ne ulaştı. Olay yerine gelen, olay yeri inceleme ekipleri evde yaptığı inceleme sonrası yaşlı adamın cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49