Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Güzel’e binlerce araçlık konvoy eşlik etti
Şanlıurfa’da siyaset iyice kızıştı. Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenc ismi kesinleşirken. Karaköprü Saadet Partisi adayı eski karaköprü belediye başkanı Ahmet güzel oldu Ahmet Güzel binlerce konvoy eşliğinde yaklaşık 2 saatte secim bürosuna gelebildi.
Saadet partisi Karaköprü belediye başkan aday olan Ahmet güzel’i binlerce vatandaş cemre tesislerinden karşıladı. Ahmet Güzel saadet ilçe başkanlığına 2 saatte gelebildi. Ahmet Güzel’i Karaköprülüler sahip çıktı desteklerini konvoyuna katılarak gösterdiler.
 
Ahmet Güzel yoğun kalabalık arasında Karaköprü saadet partisi ilçe merkezine geldi. Ahmet Güzeli  Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit, Karaköprü ilçe başkanı Mehmet Kaz ve vatandaşlar karşıladı.
Karaköprü ilçe binasında bir konuşma yapan Ahmet Güzel”  Karaköprü sahipsiz değil Karaköprü’nün sahipleri sizlersiniz 30 martta göreceğiz el mi yapan bey mi yaman,1999 yılında Karaköprü belediye başkanı olduğumda Karaköprü’nün 5121 nüfusu vardı. Seçmen değil nüfusunu söylüyorum. Biz Karaköprü’yü bir köy olarak aldık ne alt yapı, ne su, ne de yol vardı. Ama bugünlere getirdik. Karaköprü’nün girişine büyük bir tabale yaptırıp üstüne Bir gün her kez Karaköprülü olacak şimdi bakıyorum en elit tabaka bile Karaköprü’de oturuyor.Benim döneminde 72 personel vardı şimdi 500 personel vardı hizmetlerin daha iyi olması gerekir, ben sizden oy bekliyorum Karaköprü’yü beraber yönetelim” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49