Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Güzel ve Yıldız aileleri barıştı
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, bir süredir husumetli olan Güzel ve Yıldız ailelerinin barış yemeğinde her iki ailenin fertleriyle bir araya geldi.  
Şehitlik Çamlıkta düzenlenen barış yemeği İl Müftüsü İhsan Açık’ın yaptığı duayla başladı. Duaların ardından konuşan Vali İzzettin Küçük; sabır, merhamet ve bağışlamanın tavsiye edilirken çok kolay, yerine getirilirken zor kavramlar olduğunu belirterek; Yıldız ve Güzel ailelerinin zor olanı başardıklarını kaydetti. 
Yaşananları bir kenara bırakarak iyiye ve doğruya giden adımı atan her iki aileye de davranışlarından ötürü teşekkür eden Vali Küçük: “Bu barış burada kalmayacaktır. Bir büyük örnek teşkil edecektir. Diğer insanlar da barışın mümkün olduğunu görecek. Acı ne kadar büyük olsa da affetmek daha büyük. Hiç birimizin çocuklarımıza acı ve korku bırakmaya hakkı yoktur. Bu barışa emeği geçenler de olup bitenleri seyretmediler, ellerini taşın altına koydular. Onları da tebrik ediyorum” dedi. 
Düzenlenen barış yemeğine Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları Mehmet Ekinci ve Nihat Çiftçi, İl Müftüsü İhsan Açık ve barışan ailelerin fertleri katıldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49