Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Güvenç, Yol Çalışmalarını İnceledi
 Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Merkeze bağlı Kızılburç ve Sayburç köylerinde yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kızılburç ve Sayburç arasında yapımına başlanan 17,5 km’lik Bozova ile Gaziantep yolunu birbirine bağlayacak olan yolu inceleyen Vali Güvenç, yol güzergâhı üzerinde bulunan Kızılburç ve Sayburçlu vatandaşlarla yapılan çalışmalarla ilgili sohbet etti.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Güvenç daha sonra, Kızılburç Köyüne geçerek yapımı tamamlanan köy camisinde vatandaşlarla bir araya geldi. Şanlıurfa’da her yere hizmet götürmeye çalıştıklarını söyleyen Vali Güvenç, herkesin kendi çevresini bildiğini belirterek, kendilerinin bütün yaklaşık 19 bin km’lik Şanlıurfa’nın tamamıyla ilgilendiklerini anlattı.

Vali Celalettin Güvenç’e yol çalışmalarını incelenmesi esnasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48