Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Güvenç resmen aday
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşmasının ardından 15 şehrin adayını açıkladı
 
Şu ana kadar 32 ilimizin belediye başkan adaylarını açıklayan Başbakan . 15 şehir ile birlikte  47 ilin adayını açıklamış oldu.
 
Şanlıurfa büyük şehir belediye başkanı adayı Celalettin Güvenç oldu. Grup toplantısına katılan Şanlıurfalılar sürekli Urfa tezahüratlarında bulundular.
 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından Ahmet Eşref Fakıbaba kürsüye çıktı.
 
 Görev yaptığı 10 yılın rüzgar gibi geçtiğini söyleyen Fakıbaba ‘’10 yılda güzel işler takım olarak yaptık. Yapılan bu güzel işlerin mimarı başta Başbakan’ımıza, hükümetimize bakanımıza milletvekillerimize ve belediyede ki tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.  Ayrıca beni 10 yıldır hiç yalnız bırakmayan Urfalı hemşerilerime minnettarım. Yeni başkan adayımızı tebrik eder başarılar dilerim. İnşallah kazanan Urfam ve Partimiz olacaktır’’ ifadelerini kullandı.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49