Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Güvenç, Milli Bilek Güreşçilerini Kabul Etti
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şampiyonalarda derece alan Şanlıurfalı Milli Bilek Güreşçilerini, Milli Takım Bilek Güreşi Antrenörü Şehmus Gültekin ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı makamında kabul etti.
 
Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya Şampiyonalarında derece almış olan M. Ali Üzül ile Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya sahibi Belçim Bayram, Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasında 3. Olan Bronz madalya sahibi Tuba Aykan ve Antrenörleri Şehmus Gültekin ile makamında görüşen Vali Güvenç, Bayan Bilek Güreşçilerimizle gurur duyduğunu ifade etti.
 
Vali Güvenç, Şanlıurfalı kızlarımızın böyle sportif alanda büyük başarı sağlayarak, Şanlıurfa’ya Türkiye Şampiyonasında birincilik ve üçüncülük başarısı getirmesinin ayrı bir övünç kaynağı olduğunu söyledi.
 
Öte yandan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen şampiyonaya 37 Üniversiteden 400’e yakın sporcunun katıldığı Şampiyonada dereceye giren Şanlıurfalı Milli Bilek Güreşçileri, 5-13 Mayıs arasında gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonasına hazırlandıklarını ifade ettiler.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49