Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Güvenç, ‘Keşanlı Ali Destanı’ gösterisinde
 AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatro Grubu tarafından ‘Keşanlı Ali Destanı’ adlı sahnelenen tiyatro oyununu izledi.

Keşanlı Ali Destanı adlı oyunu izleyen AK Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, oyunun sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tek tek tebrik ederek, keyifli bir akşam yaşattıkları için tiyatro sanatçılarına teşekkür etti. Sizlerin teveccühü ile Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını ifade eden Celalettin Güvenç, “Birçok yerde ifade ediyorum biz emeğe saygı duyuyoruz. Her türlü emeğe ve alın terine sonsuz saygımız var. Emeğin teminatı biziz. İnşallah Belediye Başkanı olduğumuzda da alın teriyle çalışan üreten herkese, kültürde, sanatta, temizlik işlerinde, çarşıda, pazarda, park yerinde çalışan herkese sahip çıkacağız, saygı duyacağız.

Belediyede çalışan işçilerin işten çıkarılacağı dedikodusu ortaya atılmasından dolayı Belediye çalışanlarına seslenen Celalettin Güvenç, “ Yapılanlar çirkindir bunu açık bir şekilde deklare ediyorum bütün Şanlıurfa’nın önünde. Allah nasip ederde Başkan olursak namusuyla çalışan, üreten herkesin teminatı AK Partili Belediye olacaktır. Herkese saygı sunuyorum. Allah Şanlıurfa’nın yolunu açık etsin” dedi.

Tiyatro severlerden yoğun ilgiyle izlediği Tiyatro oyunun ardından seyircileri selamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yönetmeni Abdulkadir Kırıcı, imkân verilmesi durumunda gençlerin neler yapabileceğini ispatladıklarını belirterek, “Umudumuz şudur ki; Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Celalettin Güvenç teşrif ettiler. İnşallah seçimleri kazanmasıyla birlikte ekibimiz ve sanat adına Başkanımızdan çok şey bekliyoruz. Çok şey umut ediyoruz. Çünkü bir memleketin kalkınmışlığı sosyokültürel yapısıyla ölçülür” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49