Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Güvenç, Hemşireler Alın Teri İle Çalışandır
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, 12- 18 Mayıs Hemşirelik Haftası dolaysıyla Mehmet Akif İnanın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. Etkinlikte Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Turhan Sulhan, Tabipler Recep Demirbağ, Odası Başkanı ile sağlık çalışanları eşlik etti.
 
Açılış konuşmalarının ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise hemşireliğin önemine değinerek, “Hemşireler, emeğiyle alın teriyle çalışan işinin hakkını veren, kendisiyle barışık, işini seven, işine saygı duyan, insanı seven, mesleğini sayan insanlardır. Bu gruba en güzel örnekte hemşirelerdir diye düşünüyorum. Çünkü sizler sağlık hizmetlerimizin, hastanelerimizin isimsiz kahramanlarısınız. İnşallah özlük hakları bakımından, eğitimin daha da iyileştirilmesi bakımından, birçok bakımdan devletimiz güçlendikçe sizlerin durumu da daha iyi hale gelecektir. Bu anlamda yaptığınız görev her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygularla başarılar ve tebrikler sunuyorum, haftanız kutlu olsun” dedi.
 
Konuşmaların ardından Vali Celalettin Güvenç, özverili çalışmalarıyla başarılı olan hemşirelere plaket ve teşekkür belgelerini verdi.
 
Etkinlikte Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Turhan Sulhan da birer konuşma yaparak, hemşirelik haftasını kutladılar.
 
Öte yandan Modern hemşireliğin başlangıcı olarak kabul edilen Florence Nightingale doğum günü olan 12 Mayıs’ı dünya hemşireler günü olarak kabul ediliyor ve 12-18 Mayıs tarihleri arasında Hemşireler haftası olarak kutlanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48