Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Güvenç, Hayal parkı yapacağız
Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı Celalettin Güvenç’in en büyük projelerinden birini açıkladı.
 
Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Celalettin Güvenç, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Ahmet Düşünür ile çok sayıda gazetecinin katıldı.
 
Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Celalettin Güvenç, Urfa ile ilgili projelerini  anlatırken en büyük projelerinden biri olan Tugay projesi ayrı bir önemle vurguladı. Güvenç” 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın kent merkezinden taşınması için geçen hafta içerisinde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile bir görüşme yaptığını dile getiren Güvenç, “Yakın bir zamanda Genelkurmay Başkanımızla da Tugayın taşınması için bir toplantı gerçekleştireceğiz. Burası güzel hayal park olur” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49