Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Güvenç Alo 170 SGK İletişim Merkezini İnceledi
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in girişimleriyle Karaköprü’de kurulan ve önümüzdeki hafta açılışının gerçekleştirilmesi planlanan Alo 170 Sosyal Güvenlik Kurumu İletişim Merkezi hizmet binasında incelemelerde bulundu. 
Ziyareti sırasında SGK İl Müdürü Mehmet Kara tarafından, Vali Güvenç’e yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilerek çalışmaların iyileştirilmesi için gerekli düzenlemelerin yapıldığı bildirildi. Merkezde toplam 300 personelin olduğunu, bunların 120’sinin bayan olduğu ve % 40 engelli personel istihdam ettiklerini belirten Kara, merkezin 7 gün 24 saat hizmet verdiğini kaydetti. Son teknoloji iletişim cihazlarıyla donatılan üç katlı hizmet binasında personelin hizmetlerini geliştirmelerine yönelik eğitim alanları da bulunuyor.
Vali Güvenç’in, Alo 170 numaralı telefon aracılığıyla hizmet alan vatandaşların memnuniyetinin en üst düzeyde tutulmasını istediği Kara, çalışmalarının bu doğrultuda sürdürüldüğünü belirtti.
Vali Güvenç’e Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman ve Ramazan Seçilmiş’le birlikte SGK İl Müdürü Mehmet Kara da eşlik etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49