Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Güven Timleri Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırmıyor
 Olay Şanlıurfa merkez Türk Meydanı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Şanlıurfa emniyet müdürlüğün e bağlı güven tim ekipleri şüpheli buldukları M.Ç’nin üzerinde bir poşetten şüphelendi. Takibe alan güven tim ekipleri M.Ç.’yin elindeki poşeti S.E.’ye teslim ettikten sonra iki şahısın yanına yaklaşarak polis olduklarını belirtip arama ve kimlik ibraz etmelerini istedi. Durum üzerine M.Ç. nin verdiği poşeti de inceleyen güven tim ekipleri poşette dar ağırlı 1 kg. esrar maddesi bulunması üzerine M.Ç. ve S.E. gözaltına aldı. Gözaltına alınan iki kişi alınan sağlık raporunun ardından Sarayönü polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49