Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Güven, Afrin Yardım Çadırını Ziyaret Etti

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Afrin için başlattığı yardım kampanyası kapsamında kentin işlek yerlerinden birisi olan Şair Nabi Konferans salonunun önünde Afrin halkı için yardım standı açıldı. AK Parti Kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven yardım standını ziyaret etti.

Kurulduğu günden bu tarafa Suriye'den Afrika'ya Balkanlar'dan Arakan'a kadar ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Şanlıurfa STK'ları İnsani Yardım Platformu bu sefer de Afrinli ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak için kolları sıvadı. AK Parti Kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven İlçe kadın kolları kongresi ve İlçe kadın mülakatların ardından Şanlıurfa STK'lar tarafından kurulan yardım standını ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve yapılacak yeni çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49