Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Güven, 8 ilçenin kadın kolları başkanı belli oldu

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanları Belli Oldu
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam Ankara Genel Merkezde 8 ilçenin kadın kolları başkanlarını belirledi. Toplantıya Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven ve partili kadınlar ile aday başkanlar katıldı.
Yapılan toplantıda Şanlıurfa’nın 8 ilçe kadın kolları başkanı belli oldu bununla beraber 8 ilçenin kadın kolları başkanı şu şekilde belirlendi, Haliliye Gülistan Satış, Birecik Ayşegül Aloğlu, Halfeti Yıldız Bilgin, Suruç Hatice İkbal, Bozova Dilek Kara, Siverek Ayşe Çakmak, Ceylanpınar Zahide Tepedelen İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirilmişlerdir. 
Toplantıya Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven ise yeni seçilen ilçe kadın kolları başkanlarına başarılar dileyerek, “kendilerine başarılar diliyorum bu yolda hep beraber aynı trene binmişiz ülkemizin ve şehrimizin menfaatlerine göre elimizden geleni yapacağız. Özellikle başta partimizin Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ada teşekkür ediyorum, oda bu süreçte elinden geldiğince bizlere desteklerini esirgemedi. Bizim amacımız hizmet etmek, çalışmak ve ülkemizin şehrimizi kalkındırmaktır. Bu sözlerimden sonra yeni seçilen ilçe kadın kolları başkanlarımızı tebrik eder kendilerine başarılar diliyorum ve Cenabı Allah muvaffak eylesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49