Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Güneşi aramaya başladılar
Şehirlerarası otobüs terminalinde ilçe servis şoförleri yolcu bulamadıkları zamanlarda güneşli yerde oturarak güneşin keyfini çıkartıyor.
 
Şanlıurfa şehirlerarası otobüs terminalinde ilçe minibüsleri için ayrılan bölgenin güneş alamaması üzerine şoförler içeride oturmayarak, dışarıda oturup, güneşin keyfini yaşıyor. Kendilerine ayrılan yerin çok güzel olduğunu belirten şoförler, tek şikayetlerinin ise güneşten yana olduğunu kaydetti. Kış aylarında sıcak bir ortamda kaldıklarını anımsatan şoförler güneşli havadan faydalanamadıkları için güneşli havaya çıktıklarını belirterek, “yeriz güzel, memnunuz ama güneş almıyor. Güneş alamayınca biz de kürsülerimiz alıp güneşli yere gelip oturuyoruz. Servisleri bile genelde güneşte bekletiyoruz, gelen yolcular da güneş alamayan yerde servise binmek istemiyor. Güneşin olmadığı yerler bu aralar soğuk oluyor, bu yüzden biz de çareyi bu şekilde aradık” dedi.
 
İlçe minibüslerinin olduğu yerin, otogarın en alt kısmında yer alması nedeniyle güneş alamazken, bu yerin kış ayları için vazgeçilmez bir yer olduğu belirtildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49