Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Gülpınar ile Süslü Viranşehir ve Ceylanpınar’da;
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerimizi ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini, sorunlarını dinledi, AK Partiye destek olmalarını istedi. Vekil Gülpınar, hiç kimsenin oyuna gelmemesini ve kardeşliğimizin hiç kimse tarafından bozulmasına fırsat verilmemesini istedi. 

Beraberinde Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü ve Milletvekili Mehmet Akyürek ile birlikte Viranşehir ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, bir süre partililerle sohbet edip, çalışmaları konusunda bilgiler aldıktan sonra, seçim çalışmalarında neler yapmaları gerektiğini anlattı. En az kadınlar kadar erkeklerinde ulaşabildikleri yerlere kadar gidip AK Parti icraatlarını anlatmaları ve 7 Haziran seçimlerinin önemini hatırlatmalarını istedi. 

Gülpınar, Akyürek ve KonalSüslü, daha sonra Viranşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara acil şifalar, hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Daha sonra Şanlıurfa Milletvekili Yıldız Konal Süslü ile birlikte Ceylanpınar ilçesine geçerek AK Parti ilçe Teşkilatını ziyaret eden Şanlıurfa Milletvekili Mehmet kasım Gülpınar, İlçe Başkanı Ahmet Gültekin, Belediye Başkanı Menderes Atilla ve partililerle bir süre sohbet edip fikir alış verişinde bulundu. 

Özellikle Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyelerine bazı tavsiyelerde bulunan Milletvekili Gülpınar, daha sonra hep birlikte Eğitim-Bir-Sen Ceylanpınar Şubesini ziyaret ederek sendikadakilerle bir süre sohbet ettiler.  
Ceylanpınar ilçesinde Seçim Bürosu açılışı da yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, açılışa gelen vatandaşlarla sohbet ettikten sonra onlarahitab etti.
Gülpınar, Kürt-Türk-Arap, Laz-Çerkez, Alevi-Sunniayrımı yapmak isteyenlere prim verilmemesi gerektiğini, hiçbir zaman hiç kimsenin kardeşliğimizi bozmasına fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48