Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Gülpınar,” Hizmet için çok çalışacağız”
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, seçim çalışmaları kapsamında il genelinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Zaman zaman seçim bölgesi Siverek ilçesinde ve zaman zaman da çeşitli ilçelerde ve il merkezinde vatandaşların arasına katılan, Pazar yerlerini, esnafları, Seçim Bürolarını, köyleri gezerek AK Parti icraatlarını anlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet kasım Gülpınar, “Halka hizmet yolunda çok çalışacağımıza söz verdik.Halkımız destek verdikçe de daha çok hizmet edeceğiz.Bizim tek düşüncemiz öncelikle Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmaktır. Onun için insanlarımıza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hiçbir zaman kendi menfaatimizi gözetmedik ve hep vatandaşlarımızın huzur ve refahı için, varsa sorunlarının çözümü için hizmet ettik, gayret ettik. Zaten AK Parti hizmet partisidir” dedi.
 
Bize ‘Allah razı olsun’ desinler yeter
Her gittiği yerde vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan Milletvekili Gülpınar, “Biz onları seviyoruz, onlar da bizi seviyorlar. Kaldıki biz herkesi aynı yakınlıkta görüyor, ayrım yapmadan dertlerine çare olmaya, sorunlarının çözümünde, bölgelerine hizmet gelmesinde vesile oluyoruz. Bize ‘Allah razı olsun’ desinler yeter diye düşünüyoruz. Biz yalnız olarak gezdiğimiz, ziyaretler yaptığımız gibi, diğer Milletvekili adayı arkadaşlarımızla da geziyoruz, vatandaşlarımızın yapılanları görerek AK Partiye destek olmaları için gerçekleri dile getiriyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49