Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Gülpınar, “Geleceğimiz için EVET diyelim”
İl genelinde referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, ŞairİbrahimMahallesindedüzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantıda konuşan Milletvekili Gülpınar, öncelikle Avrupa ülkelerinin ve ülkemizdeki terör örgütleri ile ülkemizin huzur ve refahını istemeyenler yaptıklarına dikkat edelim. Kendilerini ilgilendirmemesine rağmen 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında neden EVET vermemiz gerektiğini de çok iyi anlarız” dedi.
Karakeçi Bölge Muhtarları ve Kanaat Önderleriyle de bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, “16 Nisan sabahına kadar durmak yok, yola devam diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kafası karışık olan, kararsız olan her kim varsa onlara da ulaşıp neden EVET vermemiz gerektiğini anlatacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile muhaliflerin söylediklerin aksine çift başlılık ortadan kalkacak. Milletvekillerinin oluşturduğu TBMM kanun çıkarma görevini yerine getirecek. Cumhurbaşkanı Hükümeti kurup çalışmalarını sürdürecek. İstikrar olacak, ülkemiz kalkınacak. Ümmetin umudu olan Türkiye her geçen gün biraz daha güçlenecek” diye konuştu.
Milletvekili Gülpınar, daha sonra UğuzluAilesini ziyaret edip Recep ve Tayyip ismini verdikleri küçük çocuklarını sevdiler, Allahu Teala’nın hayırlı uzun ömürler vermesi temennilerini ilettiler.
AB Uyum Komisyonu Başkanı Gülpınar, “Hangi partiden olursa olsun, gençlerimizin ülkesine, milletine hizmet etmeleri için yarışmaları gerekiyor” diyerek gençlerin hizmette yarışmaya davet etti.
Milletvekili Kasım Gülpınar, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Siverek Şubesinin düzenlediği ‘Yetimgülerse, dünya güler’programına katılarak yetim çocuklarla bir süre sohbet etti.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49