Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Güllüoğlu’ndan Memur-Sen Ziyareti
Şanlıurfa AK Parti Haliliye İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Güllüoğlu, Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı’yı makamında ziyaret etti.
 
Düzenlenen ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduklarını belirten Şube Başkanı Atçı, “Sayın Başkanımızın kendisi Urfa Belediyemizde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta. Bu tecrübesini, buradaki kazanımlarını yeni aday adayı olduğu Haliliye İlçesi’nde de ortaya kocayacağına inanan birisiyim. Bu anlamda Sayın Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Güllüoğlu Bey, bize yabancı biri değil. Yıllardan bu yana yakinen bildiğimiz biri. Ben İnşallah Urfa için hayırlısı olur diyorum ve kendisine de başarılar diliyorum” dedi.
 
Memur-Sen Konfederasyonu’nun Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşları’ndan biri olduğunu belirten AK Parti Haliliye İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Güllüoğlu ise, “Memur-Sen bizim için çok önemli bir STK. Çünkü ben yıllardır Memur-Sen’in üyesiyim. Uzun yıllardır fikir alışverişinde bulunduğumuz, bazı fikirlerimizi tartıştığımız önemli bir kuruluş. Birçok konuda Sayın Başkanımız Mahmut Atçı Bey’le sürekli istişarelerimiz olmuştur. Memur-Sen gerek yaptığımız projeler gerekse de çeşitli konularda danıştığımız kuruluşlardan biri. Bugünkü ziyaretimizde de bizleri kabul ettikleri için hem kendilerine hem de yönetim kurulundaki sayın üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ziyarette Sendika üyeleri ve eğitimciler de yer aldı.
 
GÜLLÜOĞLU ESNAF VE MUHTARLARI DA UNUTMADI
AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday adayı Güllüoğlu, Memur-Sen temaslarının ardından esnaf ve mahalle muhtarlarını da ziyaret etti. Bahçelievler Mahallesi ve civarında gerçekleştirilen o ziyaretlerde vatandaş ve muhtarların Güllüoğlu’na yoğun destekleri fotoğraf karelerine yansıdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49