Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Gülen Taraf Haliliye Oldu

Haliliye Belediyespor Voleybol takımı Efeler liginde ilk galibiyetini alarak ‘bu yarışta ben varım’ dedi. Ligin 5’inci haftasında Bingöl ekibi Solhan’ı evinde ağırlayan Haliliye Belediyespor maçı 3-2’lik skorla alarak rakibi eli boş gönderdi. Karşılaşmayı 25-18,22-25,21-25,25-21,15-12’lik setlerle kazanan Urfa ekibi bu skorla ligde ilk galibiyetini almış oldu.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Haliliye Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı, bu maçın kendileri için bir kırılma noktası olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Lige çok kötü başladık. Dört hafta üst üste mağlubiyet aldık. Takımımız bu değildi. Bu maç bizim için kırılma maçıydı. Bu takım inandığı zaman başaramayacağı bir şeyin olmadığını bugün bize gösterdi. Hepimiz bu takımın arkasında olacağız. Bütün Şanlıurfa’yı da yanımızda istiyoruz. Biz bu lige renk katacağımızı söylüyoruz. Yenemeyeceğimiz hiçbir takım yoktur, yeter ki inanalım. Bu maç kırılma noktasıydı. İnşallah bundan sonra zaferler gelmeye devam edecek, Şanlıurfa bizi izlemeye devam etsin.”

Anahtar Kelimeler:
Gülen Taraf Haliliye Oldu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49