Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Gülel ailesinin mutlu günü

Siverek'in tanınmış ailelerinden işadamı Mahmut  Gülel oğlu Erkan Gülel'i Neslihan Kalçık ile evlendirdi, kardeşi Mehmet Gülel ise iki oğlunun sünnet ettirdi. düğünde dolarlar havada uçuştu.

Siverek Paris Düğün Salonu'nda yapılan düğüne Siverekli iş adamı Mahmut Gülel, Şanlıurfaspor Kulüp eski Başkanlarından Fatih Bucak, Ali Bucak, Siverek eski Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Ali Gülel, Ramazan Gülel, Hac Seydi Ayçiçek, Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, Sabah Gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım, Siverek Hedef Gazetesi Sahibi Fevzi Utlu, İsmail Ülüm, Mehmet Gülel, Siverek'in ileri gelen aşiret liderleri ve yaklaşık 2000 kişi katıldı.

Düğünde İş adamı  Mahmut Gülel oğlu Erkan Gülel'i Neslihan Kalçık ile evlendirirken kardeşi Mehmet Gülel ise Oğlu Muhammed ve Abdal Samat Gülel'i sünnet ettirdi. kirveliklerini ise EKOL aydınlatma Canter  ve Urfanatik Gazetesi sahibi Tahir Gülebak yaptı.

Mevlit ile başlayan düğün  Türkçe ve Kürtçe şarkılarla devem etti.  eğlenen davetliler, dans etmek için piste çıkan çiftin üzerine dolar yağdırdı. Orkestra görevlileri tarafından toplanan dolarlar, karton kutu ve çöp torbalarına dolduruldu.  Tekrar dolar atmak isteyen davetliler için ise orkestra görevlileri 1 doları 1 TL'den sattı. Düğünde  oğlu yeşili sahalarda fırtına estiren Şanlıurfaspor eski futbolcusu  İbrahim Ülüm'ün babası İsmail Ülüm sahnede oynadığı folklar oyunu ile düğündekileri mest etti.

Oğlunun muhteşem bir düğünle evlendiren ve yeğenlerini de sünnet ettiren Mahmut Gülel, "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımız, akrabalarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düğüne katılanlara Siverek usulü sulu kavurma ve pilav ikram edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Yaşar 5 yıl önce

Gülel ailesi modern eğitim Koleji sahipleri size soruyorum sizce bir eğitimci nasıl olmalıdır? Cevabı sizde

banner24

banner49