Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Gülebak Ameliyat Oldu
Urfa Roze Ekol A.Ş (Ekol Elektrik, Aydınlatma) Yönetim Kurulu Başkanı ve Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

gittiği Özel URSU Hastanesinde, yapılan teşhis ve tahliller sonucunda apandist sorunu olduğu belirten Gülebak’a Op.Dr. Sertaç Yazar tarafından  ameliyata alındı,  Başarılı geçen ameliyat sonrasında sağlığına kavuşan Tahir Gülebak, Doktoru Sertaç Yazar ve Cüneyt Şelli’ye Teşekkür etti.

Sevenleri Gülebak’ı yalnız bırakmadı

Gülebak’ın rahatsızlandığını duyan dostlarının telefonla da olsa ulaşarak durumunu öğrenmeye çalışmalarının kendisini onurlandırdığını belirten Urfa Roze Ekol A.Ş (Ekol Elektrik, Aydınlatma) Yönetim Kurulu Başkanı ve Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, “Önceki gece gazeteden eve gider gitmez hemen yan tarafımda sancı başladı. Bir süre geçer diye düşündüm ancak geçmeyince Doktor arkadaşları aradım. Giderek ağrı kesici iğne yaptırdım. Ancak yine ağrım geçmeyince Dr. Cüneyt Şelli’yi aradım. Hemen hastaneye gitmemi ve kendisinin de geleceğini söyledi. Hastaneye gittiğimde hemen film, ultrason, tahliller ne gerekiyorsa yapıldı. Sonunda apandisitten acilen ameliyata alındım. Başarılı geçti ve şükür rahatladım. Doktorlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49