Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Gül'e Urfa cigeri ikram edildi
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Cuma Namazı'nı kılmak için geldiği Balıklıgöl'de namazdan önce Gümrük Han'ında oturarak Boynuna poşu bağlayan ve bir kişinin hediye ettiği tespihi alan Gül isot eşliğinde ciğer yedi. Gül'e Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Vali vekili Tarık Açıkgöz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci eski milletvekili Faruk Bayrak eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e eşlik etti. Turizm bakanlığı genel müdür yardımcısı Selami Yıldız il hakkında bilgi verdi. Gül, burada vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılandı. Abdullah Gül ardından Cuma Namazı'nı kılmak üzere Balıklıgöl'de bulunan Dergah Cami'ne geçti. Balıklıgöl'ü gezmeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerle bol bol fotoğraf çektiren Abdullah Gül, onlarla bir süre sohbet etti, ardından balıklara yem attı.
Gül, kent merkezini gezdikten sonra Şanlıurfa eski milletvekili Faruk Bayrak'ın Hilvan İlçesi'nde onuruna vereceği yemeğe katılacak.

Anahtar Kelimeler:
UrfaCıgerGul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49