Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

GSİM, Engelli Koordinasyon Merkezinde

Düzenlenen etkinliklere Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İbrahim Alp, Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü Hamit Derman, Karaköprü Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Kırıkçı, gençlik liderleri ve gönüllü gençler katıldı.

Gençlik liderleri burada engelli öğrencilerle parmak boya yaparak onlara unutulmaz anlar yaşattı. Rengarenk boyalarla harikalar yaratan engelli öğrenciler bir birlerinin yüzlerinide boyayarak eğlenceyi ikiye katladı.

Yaptıkları resimlerle objektiflere poz veren öğrenciler daha sonra gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle spor salonunda oyunlar oynadı.

ALP, “MUTLU ÇARŞAMBA ETKİNLİKLERİ YAPACAĞIZ ”

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İbrahim Alp, sadece 3 Aralık Dünya Engelliler gününde değil her gün engelli öğrencilerin yanlarında olduklarını ve her zaman destekçileri olduğunu söyledi.

Engelli Koordinasyon Merkezinde her gün farklı eğitimlere katılarak kendilerini geliştiren öğrencileri tebrik eden İl Müdür Vekili Alp, Mutlu Çarşamba etkinlikleri kapsamında haftanın belli saatlerinde farklı branşlardaki antrenörleri Engelli Koordinasyon Merkezine görevlendireceğinin müjdesini verdi.

Haftanın her günü belli saatlerde görevlendirilecek antrenörler Engelli Koordinasyon Merkezinde engelli gençlerle farklı branşlarda spor yapmalarını sağlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49