Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

“Gönül Elçisi projesi”
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen “Gönül Elçisi projesi” toplantısı Şanlıurfa Polisevinde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç’in katılımıyla gerçekleştirildi.
 
“Gönül Elçisi Projesi” ile ilgili toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından projenin tanıtım sunumu yapıldı. Projenin amacı hakkında bilgi veren yetkililer,  toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan projenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirildiği belirtildi.
 
Gönül Elçisi Projesinin hedef kitlesinin kadın, çocuk yaşlı, özürlü, gazi ve şehit aileleri ve diğer (Kent yoksulları, madde bağımlıları vb.) olduğunu ifade eden yetkililer, Gönül Elçisi olarak tanımlanan bireylerin, hiç kimseden maddi karşılık beklemeden, yakın çevresi dışındaki dezavantajlı bireylerin yaşam kalitesini yükseltmeye çalışarak,  genel olarak toplum yararına olduğu düşünülen her hedefe ulaşmaya çalışmasıyla öne çıkacak bir proje olmasının önemini anlattı.
 
Vali Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Gönül Elçisi Projesi’nin tanıtım toplantısı için bir araya geldiklerini belirterek, “Toplum içinde yaşadığımız toplumda yardıma muhtaç kim varsa onlara yardıma koşan bir toplumuz. Bu proje kapsamında Şanlıurfa’da da Gönül Elçilerimiz insanların yardımına koşacak. Yardımsever bütün Urfalıların projemize desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum” dedi.
 
Öte yandan toplantıya Turan Güvenç’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun eşi Zübeyde Likoğlu ile bayanlar gönüllüler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49