Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

” Gönlümüz Urfa’da Kaldı.”
Üniversitelerarası Kurul Toplantısı İçin İlimize Misafir Olarak Gelen Yök Başkanı Ve Rektörler İlimizden Ayrıldı
Harran Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen 211 üniversitelerarası kurul toplantısı için ilimizde bulunan YÖK Başkanı Prof.Dr. Gökhan Çetinsaya ve beraberinde tüm üniversite rektörleri ilimizden ayrıldı.
Toplantı sonrası Şanlıurfa’yı gezme fırsatı bulan YÖK Başkanı ve Üniversite Rektörleri Harran, Göbeklitepe, Atatürk Barajı ve şehrimizi yakından inceleme fırsatı buldular.
Hacı Bekir sofrasında toplantının kapanış yemeğinde bir konuşma yapan YÖK Başkanı Prof.Dr. Gökhan Çetinsaya:
“Şanlıurfa’da bulunmaktan son derece mutluyum, bahtiyarım.
Üniversitelerarası kurul ayda bir toplanır, önemli konuları politikaları konuşurlar. Bu dönem ÜAK başkanı Harran Üniversitesi’nin değerli rektörüdür.
Bu toplantının Şanlıurfa’da olmasını bir fırsat bilerek, bir yıllık görev süremin değerlendirmesini bu toplantıda sundum. ÜAK üyelerini bilgilendirdim.
Böylece çok önem verdiğim Harran Üniversitesi’ni ziyaret etmiş oldum. Buradaki gelişmeleri, inkişafı ve potansiyeli gördüm.
Özellikle her manada yapılan çalışmalara hayran kaldım ve memnuniyet duydum. Özellikle rektör arkadaşlara Türkiye’nin her tarafından gelen üniversite temsilcileriyle de bu gelişmeleri, kazançları ve övünçleri kaydetme, değerlendirme imkânımız oldu.
Bunun dışında toplantıdaki gündem maddelerimizi konuştuk.
En son 1980’lerin ikinci yarısında geldiğim Şanlıurfa’da büyük bir gelişme, değişme ilerleme gördüm. Yerel yönetimin yaptığı çalışmalar çok değerli. Bu gelişmelerde katkısı bulanan herkesi, üniversitemizi içtenlikle kutlar ve Urfalılara sevgilerimi, saygılarımı ve en içten dileklerimi sunuyorum.
Bu ÜAK toplantısında güzel ev sahipliği için, misafir perverlikleri için Harran Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu hocamıza, üniversitemizin gayretle çalışan tüm personeline çok teşekkür ediyorum.
Son olarak tek kelime ile şunu söyleyebilirim” Gönlümüz Urfa’da Kaldı.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49